maanantai 19. kesäkuuta 2017

Raparperi-mansikka-kinuskijäätelö

Tein tänään Kodin Kuvalehden ohjeella jäätelöä. Käytin jääkaapista loput tuorejuustot ja kermat. Jäätelöni on laktoositonta muilta osin, paitsi kondensoitu maito!


Ohje:


1 prk kondensoitua maitoa
250 g tuorejuustoa
2 1/2 dl vispifloraa tai kuohukermaa 

Vatkaa kaikki aineet yhteen, mausta vaniljasokerilla ja kaada pakastusrasiaan. Tämä saa jäädä pehmeäksi vaahdoksi. Väliin valmista kinuskikastiketta, minä laitoin myös hillosokerilla keittämääni mansikkaraparperihilloa, (ohje pakkauksessa, käytin viimeiset pakastemansikat ja tuoretta raparperia paloiteltuna) jonka jäähtyneenä soseutin sauvasekoittimella. Pakasta.

Vähän kirpakan makuinen hillo maistui tosi ihanalta tässä jäätelössä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, kommentti tai kysymys: