sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Iloiset kiitokseni - blogiani katsottu yli 100 000 kertaa kahden vuoden aikanaKiitos ystävät ja kaikki leipomiseen hurahtaneet ja resepteistä kiinnostuneet. Blogiani on kahden vuoden aikana klikkailtu auki nyt yli 100 000 kertaa. Paljon kiitoksia kiinnostuksestanne ja monenlaisesta yhteistyöstä mukavan harrastuksen parissa!

Minulle leipominen on innostavaa kehittelyä, kokeilemista ja uuden oppimista. Tykkään kovasti myös puutarhatöistä ja valokuvaamisesta ja huomaankin zoomailevani pihan ja mökin kukkia tarkastellen samalla miten terälehdet ovat asettuneet ja montako niitä on - mietin miten tuon kauneuden saisi siirrettyä s
sokerimassatyöhön.

Matkustan ja seikkailen vieraissa paikoissa mielelläni. Miehen kanssa naureskeltiin juuri kotiin palatessa, että aika paljon on tänäkin vuonna matkattu leipomisliikkeissä siinä ohessa vieraillen. Mutta aellaistahan harrastaminen on, oli sitten harrastus mikä tahansa, kiinnostusta se suuntaa.

Tästä siis eteenpäin, uutta oppimaan. Jatkan myös kakkukurssien pitämistä Kotkassa ja osallistun itsekin kursseille - aina opin uutta. Ilmoittelen kakkukursseista blogissani ja Paivileipoo.facebook sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, kommentti tai kysymys: