tag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post5000280416650945604..comments2024-03-17T19:12:09.195+02:00Comments on Päivi leipoo: Sveitsiläinen marenkivoikreemiPäivi leipoohttp://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-16943327135820460722023-08-04T09:52:43.106+03:002023-08-04T09:52:43.106+03:00Kyllä tomusokerin ja muut maustavat ainesosat voi ...Kyllä tomusokerin ja muut maustavat ainesosat voi lisätä koneella vatkaamisen loppuvaiheessa, näin ei tomusokeri kokkaroidu kreemiin. Suosittelen makeuden ja maun lisäämiseen makusiirappeja. Nestettä lisättäessä kannattaa se sekoittaa ensin pikkukulhossa pienempään määrään kreemiä, koska neste tai lämpötilaerot helposti juoksettavat kreemin. Päivi leipoohttps://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-80213845083709885692023-08-04T00:52:44.122+03:002023-08-04T00:52:44.122+03:00Hei!!! Milloin tätä tomusokeria lisätään jos halua...Hei!!! Milloin tätä tomusokeria lisätään jos haluaa makeampaa?? Ja sekoitellaan ihan nuolijalla joukkoon ettei yleiskoneen vatkaimella kuten muut vaiheet?? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-41933230294673254662019-04-08T20:15:39.871+03:002019-04-08T20:15:39.871+03:00Kiitos, hyvä jos maistui! Suklaarullia saa esim Ge...Kiitos, hyvä jos maistui! Suklaarullia saa esim Gemoss myymälästä Tallinnasta Sikupillin Prisman takaa. Myymälä löytyy netistä, mutta verkkokauppaa heillä ei ole.<br />Päivi leipoohttps://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-37872289982946782922019-04-07T13:13:33.630+03:002019-04-07T13:13:33.630+03:00Mieheni pyysi omar-kinuskikakun ja ohjettasi oli p...Mieheni pyysi omar-kinuskikakun ja ohjettasi oli pakko testata, oli tosi hyvä kun jätti tosiaan sokerin pois ja parempi resepti kuin toiset netistä testaamani omar-kakkuohjeet jotka omaan makuun turhan makeita �� miten kuvan kakun suklaarullakoristeet tehty vai onko ne jotain valmiina kaupasta ostettuja? �� Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-27314787263371863042019-03-09T18:44:59.232+02:002019-03-09T18:44:59.232+02:00Kiitos, kunpa ehtisin kirjoittaa italialaisesta kr...Kiitos, kunpa ehtisin kirjoittaa italialaisesta kreemistäkin<br />Päivi leipoohttps://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-91759162860238264962019-03-09T18:44:08.703+02:002019-03-09T18:44:08.703+02:00Saman lämpöisiä pitää olla. Teen näin usein. Ja kr...Saman lämpöisiä pitää olla. Teen näin usein. Ja kreeminhän pitäsi olla levitettäessä etenkin ensimmäistä kerrosta eli murusuojaa, kovinkin pehmeää eli huoneen lämmössä .<br />Tosin nykyään teen useammin italialaisen marenkivoikreemin, en ole vain ehtinyt siitä tehtdä postausta. Tuorejuusto kannattaa sekoittaa pieneen määrään marenkivoikreemiä ja sitten se yhdistää isompaan määrään kreemiä - myös väri tuohon pienempään määrään ensin. Näkee sitten sen, miten yhdistelmä käyttäytyy. Tämä pieni anoos yhdistetään sitten suurempaan kreemimäärään. Olen todennut tämän tavan itselläni toimivaksi. <br />Laitan nykyään eka ohuen murunsuojakerroksen kreemiä ilman tuorejuusota ja vasta päällimmäiseen kerrokseen Philadelphia tuorejuustoa - tulee niin namia! Olen muuten hyuomannut, että kreemin joukossa Rainbow Vaniljatuorejuusto ei toimi, se juoksettuu helposti, kun se on taas tosi hyvää moussessa.<br />Anteeksi vastaukseni myöhäinen ajankohta :)<br />Päivi leipoohttps://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-43240395373101822192019-03-04T19:43:27.932+02:002019-03-04T19:43:27.932+02:00Jos sveitsiläisen marenkivoikreemin pakastaa ilman...Jos sveitsiläisen marenkivoikreemin pakastaa ilman tuorejuustoa niin kuinka tuorejuuston lisääminen kannattaa tehdä sulatuksen jälkeen? Onko voikreemin lämpötilalla merkitystä?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-10531834558609819532018-11-09T21:07:12.128+02:002018-11-09T21:07:12.128+02:00kiitos kommentistasi, yritän kyllä kirjoittaa niin...kiitos kommentistasi, yritän kyllä kirjoittaa niin, ett äsellainenkin, joka ei ole paljon leiponut, saisi ohjeista selvää ja innostuisi leipomiseen :)Päivi leipoohttps://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-12607882212247815892018-11-05T14:27:33.698+02:002018-11-05T14:27:33.698+02:00No olipa ihanan selkeät ja monipuoliset ohjeet, ki...No olipa ihanan selkeät ja monipuoliset ohjeet, kiitos! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-28065082304593037122018-09-21T19:21:54.300+03:002018-09-21T19:21:54.300+03:00Kiitos itsellesi kiinnostuksesta blogiini ❤Kiitos itsellesi kiinnostuksesta blogiini ❤Päivi leipoohttps://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-51046812313307770542018-09-17T18:45:31.071+03:002018-09-17T18:45:31.071+03:00Kokeilen varmasti lähiaikoina!Kiitos Päivi kulta!T...Kokeilen varmasti lähiaikoina!Kiitos Päivi kulta!T.JaanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18117415744669275720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-50751968229850262622018-04-24T00:02:28.675+03:002018-04-24T00:02:28.675+03:00Hmmm. yleensä teen 15-18 sentin korkeita kakkuja -...Hmmm. yleensä teen 15-18 sentin korkeita kakkuja -noin 10 cm ja yli... teen kolmen valkuaisen annoksen kerralla ja siitä jää helposti vähän pakastimeen. Laitan kakkuun kaksi kerrosta kuorrutetta. Tämähän sopii myös pursotukseen ja on hyvin kestävää. Olen kokeillut kakun täytteeksikin, mutta on minusta liian tukevaa siihen. Pakastimeen mieluiten ilman tuorejuustoa - se lisää juoksettumisriskiä uudelleen käytettäessä.<br />Vähän vaikea vastata tuohon, kun jossain ohjeessani on tietty annos riittänyt kahteen kakkuun ja sitten toisella kertaa ei kyllä riittänytkään... jos kakun päälle tulee ganache, teen päälle vain yhden kerroksen. Jos kakku on epätaisainen, tätä kuluu vähän siloitteluunkin :)Päivi leipoohttps://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-36478092869543252562018-04-20T10:22:59.698+03:002018-04-20T10:22:59.698+03:00Kuinka ison kakun tuolla määrällä kuorruttaa?Kuinka ison kakun tuolla määrällä kuorruttaa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-68577082175474740152018-01-10T23:03:08.407+02:002018-01-10T23:03:08.407+02:00Kiitos Vuokko, minäkin olen saanut jonkun riippuvu...Kiitos Vuokko, minäkin olen saanut jonkun riippuvuuden marenkivoikreemiin 😀😀😀 se on vaan niin hyvää ja tekee kauniin pinnan.Päivi leipoohttps://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1582934363127536746.post-22022472716601473932018-01-08T15:39:32.529+02:002018-01-08T15:39:32.529+02:00Tämä kuorrute on kyllä niin hyvä! Nyt kun olen opp...Tämä kuorrute on kyllä niin hyvä! Nyt kun olen oppinut, kuinka se käyttäytyy valmistuksen eri vaiheissa, uskallan palata tähän kuorrutteeseen aina ja aina vaan uudestaan!<br />Terkuin,<br />VuokkoAnonymousnoreply@blogger.com