Tilausohje ja tilaushinnasto


Leivon tilauksesta ja teen koristeita - voit kysellä tilaustöistä sähköpostilla  paivileipoo@gmail.com   tai FB-viestillä   m.me/paivileipooHintaan vaikuttaa koko, materiaalit, koristeet, tarvikehankinnat ja työmäärä. Kakun hintaan sisältyy alusta, jolla sen voi nostaa tarjolle sekä tarvittaessa kuljetuslaatikko. Teethän tilauksen mielellään viimeistään 2 viikkoa aiemmin, niin saat sen varmemmin toiveidesi mukaan - suuremmat tilaukset ja hääkakkutilaukset toki paljon aiemmin.  Alla on hinnasto ja tarkempi tilausohje. Macaronskakun kuvaajana  Aija Widemark Photography Kotkasta. 


HINNASTO:  


Kakun hinnoittelu alkaa 10 hengen kakusta, koska työmäärä on sama pienemmässäkin kakussa. 10 hengen kakkupohjan halkaisija on esim. 16 cm -20 cm, kakun korkeudesta riippuen. Lähtöhinta kaikissa kakuissa 50 €.  

Täytekakut ja juustokakut 

Hyydykekakut ja juustokakut koristeltuna alkaen 3,5 €/henk
Kermakakut  

1henk 50 € 
15 henk 60 € 
20 henk 75 € 
25 henk 90 € 

Kreemipintaiset ja massapintaiset kakut, valumakakutkoristeltuna 

10 henk 60 € 
15 henk 70 € 
20 henk 80 € 
25 henk 100 € 
30 henk 115 €


Gluteenittomuuslisä kaikkiin kakkuihin + 5 €.
Vaativammat/kalliimmat koristeet ja kerroskakut hinnoitellaan erikseen, kysy hintoja toiveidesi perusteella.  

Kerroskakku mitoitetaan rakenteensa vuoksi vähintään 20 hengelle ja kerroskakun alin hinta on 110 €, koska se vaatii tukimateriaalia ja erityispakkaukset ja työmäärä on suurempi. Kerroshääkakkujen hinnat alkaen 5.50 €/henk.

Muut

Koristeet erikseen tilattuna esim. 
gerbera tai ruusu ja lehdet 4-5 cm 5 €, iso kukka 10 €, vauva pionissa 20 €, pienet kukat rasiassa 5 €,   

Kuppikakut koristeltuna alkaen 2 €/kpl  

Macaronit 1 €/kpl minimitilaus 20 kpl, koristeltuna 1,20 €/kpl 

Fantasiapikkuleivät alkaen 1.2 €/kpl sokerimassa- tai pikeeripäällisellä minimitilaus 20 kpl 

Voileipäkakut
15 henkilön 70 € 
20 henkilön 85 € 
25 henkilön 100 € 
30 henkilön 120 € 

TÄYTEKAKKUJEN KOKO - huom.  juustokakuilla ja voileipäkakuilla on eri koot
Täytekakun korkeus noin 10 cm, ellei tilaaja muutoin toivo. 

Kakun halkaisija
 6 henk - 15 cm
10 henk - 18 cm
15 henk - 20 cm
20 henk - 22 cm
25 henk - 24-26 cm
30 henk 28-30 cm

TILAUSOHJE:


Leivonnaisten kyseleminen ei ole vielä tilaus. Tilaus vahvistetaan erikseen sähköpostilla, annathan sitä varten sähköpostiosoitteesi.

Ilmoita päivä, jolloin leivonnainen tulee tarjolle, henkilömäärä, vaalea vai tumma pohja, kakun muoto, erityisruokavaliot (laktoositon, gluteeniton, vegaaninen, maidoton tms.), mieti 1-2 täytemakua kakkuun Valitse päällinen eli kuorrutus ja koristeet, voit katsella mallikuvia instagramsivultani @päivileipoo tai FB-sivuni Päivi leipoo kuvista tai netistä  - en kopioi kakkuja, mutta ideoita kakkukuvista voi ottaa. Kakun mukana saat aina tuoteselosteen aineslistan kera. 


Kerro tilauksessasi erityistoiveesi mahdollisimman tarkkaan. Leivon maidottomasta Sunnuntaimargariinista, ellei tilaaja erikseen muuta pyydä. Käytän laktoosittomia maitotuotteit. Kakkujen täytemousseissa on liivatetta, mutta ne saa myös vegaanisena tai ilman hyydyttävää ainetta.


MAKEAT HYYDYKEKAKUT (ilman tuorejuustoa) JA JUUSTOKAKUT

Valitse pohja

vaalea tai tumma keksipohja, 
sokerikakkupohja vaaleana tai kaakaolla, 
browniepohjassa hintalisä 4 €

Valitse kakun maku:

esim. vadelma, punaherukka, karpalo, mustikka, mansikka, mustaherukka, lime, lime-valkosuklaa, sitruuna esim marenkikuorrutteella, sitruuna-lakritsi, kinuski, vaahtokarkki, appelsiini, mango, tropical, mango-passion, suklaa, minttusuklaa, valkosuklaa, nutella, myös paistettavia juustokakkuja ja vegaanisia juustokakkuja voit kysellä, ne hinnoitellaan erikseen.

Koristeet:

Pienet koristeet kuuluvat hintaan, suuremmat koristeet tai tuoreet marjat sesongin ulkopuolella hinnoitellaan erikseen, kysy hintaa.

Drip cake valumat mahdollisia joko vaaleana tai värillisenä (candieskarkki tai valkosuklaa)  tai tummalla suklaalla tai vaahtokarkkivalumana tai lakritsavalumana


Mahdollinen päällinen:

värillinen ohut hyytelökerros 
marjoja hyydytettynä koko pinnalle, esim. kermavaahtopursotukset sopivat reunaan
suklaasuihke valkoisena, punaisena tai keltaisena, muitakin värejä tilauksesta
mirror glaze eli peilikirkas pinta joko värillisenä tai ruskea suklaapintaTÄYTEKAKUT

Valitse pohja:

sokerikakkupohja vaalea tai vaalean ruskea tai tumma ruskea(kaakaolla)
suklaakakkupohja
red velvet pohja (punainen väri tuo lisähintaa 3 €)
tukevampi voisokerikakkupohja
mehevä vaalea kakkupohja on tukevin, sopii hyvin esim. mustikkamoussen kanssa

Valitse täytemoussen maku:

*noin 10 cm korkeaan kakkuun tulee kaksi täytekerrosta, ellei muuta sovita

esim. vadelma, punaherukka, karpalo. mustikka, mansikka, mustaherukka, lime, lime-valkosuklaa, sitruuna esim marenkikuorrutteella, sitruuna-lakritsi, kinuski, vaahtokarkki, appelsiini, mango, tropical, mango-passion, suklaa, omar-toffee, minttusuklaa, , nutella, nougat, baileys, pina-colada, vanilja tai valkosuklaa tai jokin muu toiveesi mukaan


*täytemousseen voi yhdistää pakastemarjoja tai tuoreita marjoja pisteittäin tai marjahyytelöä tai hilloa ohuen kerroksen moussen alle


Valitse kuorrutus, päällinen:

kermaa tai kerma-tuorejuustoa, 
italialaista marenkikreemiä (teen sen maidottomalla margariinilla ja laktoosittomalla tuorejuustolla, tilauksesta myös voilla tai valkoisempaa ja kovempaa pintaa haluttaessa osin kookosrasvalla). Italialaista marenkikreemiä maustan kakun makujen mukaan.
suklaakuorrutus
vaahtokarkkimassa tai kaulintamassa tai sokerimassa, alla voikreemi


Koristeet:
Pienet koristeet kuuluvat hintaan, suuremmat, enemmän työaikaa vaativat koristeet ja kulta- tai hopeakoristeet tai tuoreet marjat sesongin ulkopuolella hinnoitellaan erikseen, kysy hintaa.

Drip cake valumat mahdollisia joko vaaleana tai värillisenä (candieskarkki tai valkosuklaa)  tai tummalla suklaalla tai vaahtokarkkivalumana tai lakritsavalumana


Naked cake eli osittain kakkupohjan paljastava reuna kakussa onnistuu parhaiten tummaan kakkupohjaan.KAKKUJEN SÄILYTYS JA KULJETUS


Kakkujen kylmäketjun tulisi olla katkeamaton säilyvyyden ja elintarviketurvallisuuden vuoksi. Kakut ovat parhaimmillaan 1-2 vrk noudosta edellyttäen, että kylmäsäilytys on jatkuvaa. Tilaaja vastaa leivonnaisten kuljetuksesta, ellei toisin sovita. Kakun hintaan sisältyy alusta, jolla sen voi nostaa tarjolle sekä tarvittaessa kuljetuslaatikko. 


Tilaaja huolehtii leivonnaisten noudosta sovittuna ajankohtana - yleensä juhlapäivänä tai edellisenä päivänä. Kakkujen kuljetusta varten on hyvä varata autoon liukuesteverkko tai muu liukumaton alusta - kakkuja on parempi kuljettaa autossa tasaisella alustalla mahdollisimman kylmässä tilassa kuin sylissä.


Kakun kuljettaminen vaatii varovaisuutta, kakun rakenteet eivät yleensä kestä äkkijarrutuksia tai töyssyjä. Erikseen sopien kakku tuodaan juhlapaikalle tai kootaan juhlapaikalla, Kotkan alueella veloitus kuljetuksesta on 20 €. VOILEIPÄKAKUT


Voileipäkakku voi olla hyydytetty tai täytekakun tavoin leipäkerroksista koostuva. Hyydytetyn kakun raaka-aineena voi olla kylmäsavukala tai lämminsavukala tai katkaravut tai molempia tai kinkku. Kerrosvoileipäkakkujen perustäytteenä voi olla kala, kinkku, broileri tai kasvis tai feta-kasvis. Kakussa voi olla kaksi täytettä tai täyte voi olla sama joka kerroksessa. Käytän tuorejuustoja ja jogurttia, kermaviiliä tai ranskankermaa täytteissä - mitä tarkemmin osaat tilatessa kertoa millaiset täytteet tahdot kakkuun, sen paremmin saat omaan makuusi sopivan voileipäkakun - makumieltymykset vaihtelevat kovasti voileipäkakkujen suhteen. 


Voileipäkakun malli voi olla pyöreä, soikea tai suorakaide tai perhonen eli kaksi puolikasta ympyrästä. Kakku voi olla päällystetty tai reunoiltaan avoin. 


Voileipäkakun päälliseen käytän kermaa ja tuorejuustoa, koristelussa otan raaka-aineista toiveita huomioon . Koristelen kakut toiveiden mukaan joko runsaasti tai yksinkertaisesti.

MACARONIT


Macaronien kuoret onnistuvat varmemmin talviaikaan, jolloin ilma ei ole kosteaa. Teen tavallisesti kuoret etukäteen pakastimeen, etenkin suurempien tilausten osalta, niinpä on hyvä tehdä tilaus ajoissa. Kerran pakastettua leivonnaista ei saisi pakastaa uudelleen - voin myös täyttää kuoret pakastimeen, jolloin tuote sultetaan mielellään jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai voidaan ottaa pikaisesti pakasteesta pöytään, jolloin täyte sulaa syötäväksi noin 10-15 minuutissa. 


Käytän nykyään macaronien täytteessä valkosuklaata tai tummaa suklaata, jolloin tuote on paremmin koossa pysyvä - pehmeät täytteet pehmentävät kuoret nopeasti tarjolle laitettaessa. Kuoret ja täytteet ovat gluteenittomia ja muut täyteaineet, paisti valkosuklaa ovat laktoosittomia. Täysin laktoosittomia täytteitä saa aikaiseksi vain tummalla suklaalla.


Macaroneja saa tilata eri värisinä euron kappale ja koristeltuina tai muotokuorina 1,20 €/kpl. Täytemaku voi olla mitä vain marjaa, hedelmää, karamellia. pistaasia tai makuaineilla tai alkoholilla tuotettua esim. vaahtokarkkia, shampanjaa, pina-coladaa, amarettoa ym. Täyteväri ja maku kannattaa valita kuoren värin ja muiden tarjottavien mukaan.


Macaronien kuljetusta varten kannattaa varata kylmälaukku kylmäpattereilla.

Toivon palautetta leivonnaisista joko fb-sivulle Päivi leipoo tai viestillä - sekä myönteinen että kriittinen palaute auttaa kehittämään ja suosittelemaan tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, kommentti tai kysymys:

Ananas-passion juustokakku, trooppinen juustokakku

Nämä kakut saivat ideansa siitä, että piti poistaa jääkaapista kuohukermaa ja ananascurd, tuorejuustoakin oli kaapissa. Koristelin kak...

Blogin suosituimmat