1 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl vanilliinisokeria
2 rkl perunajauhoa
2 rkl vettä
125 g tuorejuustoa
1/2 muna ja 2 tl perunajauhoja tai maissijauhoa TAI 1 munaa
2 tl vanilliinisokeria
1/4 dl sokeria
Vaahdota vaaleaksi monitoimikoneessa tai sähkövatkaimella rasva ja sokeri ja kananmuna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää nopeasti koneella taikinaan. Levitä pehmeä taikina jauhotettuun piirakkavuokaan, laita vehnäjauhoja päälle ja taputtele taikina vuokaan ja muodosta painelemalla reunat (Kinuskikissan kapeaan irtopohjavuokaan taikina oli vähän liian suuri, 1/4 ohjeesta voisi olla pois - levitin lopun taikina yhteen tartelettivuokaan). Levitä päälle juusto-rahkaseos, jonka aineet vatkaat sekaisin kulhossa sähkövatkaimella. Paista 175 asteessa. Jäähdytä, levitä pakastekylmät marjat piiraan pinnalle ja kaada tai laita pullasudilla marjojen päälle kiille.
1 dl punaista mehua
1/2 dl hyytelösokeria
Kiehauta mehu, lisää hyytelösokeri ja kiehauta, kunnes liemi kirkastuu. Anna hetken aikaa jäähtyä, sekoittele välillä, ettei synny kuorta. Pakastekylmien marjojen päälle voit kaataa mehuliemen sellaisenaan, tuoreiden marjojen ja pehmeiden raparperien päälle se on helpointa levittää pullasudilla siinä vaiheessa, kun liemi on kananmunan valkuaisen paksuista. Mehuliemen saat nopeasti hyytymisen alkuun siirtämällä sen hetkeksi pakastimeen.
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl vanilliinisokeria
2 rkl perunajauhoa
2 rkl vettä
Juustomassa yhteen piiraaseen
1/2 prk rahkaa125 g tuorejuustoa
1/2 muna ja 2 tl perunajauhoja tai maissijauhoa TAI 1 munaa
2 tl vanilliinisokeria
1/4 dl sokeria
Vaahdota vaaleaksi monitoimikoneessa tai sähkövatkaimella rasva ja sokeri ja kananmuna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää nopeasti koneella taikinaan. Levitä pehmeä taikina jauhotettuun piirakkavuokaan, laita vehnäjauhoja päälle ja taputtele taikina vuokaan ja muodosta painelemalla reunat (Kinuskikissan kapeaan irtopohjavuokaan taikina oli vähän liian suuri, 1/4 ohjeesta voisi olla pois - levitin lopun taikina yhteen tartelettivuokaan). Levitä päälle juusto-rahkaseos, jonka aineet vatkaat sekaisin kulhossa sähkövatkaimella. Paista 175 asteessa. Jäähdytä, levitä pakastekylmät marjat piiraan pinnalle ja kaada tai laita pullasudilla marjojen päälle kiille.
Päälle marjakiille
1/2 dl hyytelösokeria
Kiehauta mehu, lisää hyytelösokeri ja kiehauta, kunnes liemi kirkastuu. Anna hetken aikaa jäähtyä, sekoittele välillä, ettei synny kuorta. Pakastekylmien marjojen päälle voit kaataa mehuliemen sellaisenaan, tuoreiden marjojen ja pehmeiden raparperien päälle se on helpointa levittää pullasudilla siinä vaiheessa, kun liemi on kananmunan valkuaisen paksuista. Mehuliemen saat nopeasti hyytymisen alkuun siirtämällä sen hetkeksi pakastimeen.
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: