Pakastimesta piti saada pois täytekakku, jossa oli vadelma- ja mustaherukkamousset. Sulatin yön yli jääkaapissa ja tein kermapäällisen. Kakun moussejen maku oli pakkasessa ehkä hieman miedontunut, mutta kakun rakenne oli oikein hyvä.
Tästä piti tulla naked cake, mutta innostuinkin kokeilemaan uutta pursotusta, mikä ei sitten ihan onnistunutkaan. Opin.kuitekin,.että.minun kädessäni ruusutyllalla tuo koristeraita pitäisi pursottaa oikealta vasemmalle eikä noin kun minä tein. Päällimmäinen reunapursotus on oikealta vasemmalle tehty.
Eikä niitä karhunvatukoita sitten mistään saanut, niin jouduin tyytymään tummiin rypäleisiin, mutta sujuihan tuo koristelu niidenkin kanssa.
Voi apua miten upea kakku <3 Hjamiiiii!
VastaaPoistaKiitos oikein paljon!
VastaaPoista