Sitruuna ja vadelma olivatkin oikein hyvä yhdistelmä laktoosittomassa juustokakussa. Pursotuskerma päällä voisi olla banaanimakutomusokerilla maustettu, niin kakussa olisi banana split makuyhdistelmä - nyt en sitä laittanut, kun en tunne tilaajien makumieltymyksiä..kaikki eivät pidä banaanista. Huomioithan ohjeessa, että käytän 4 gramman isoja Meira liivatelehtiä, kaupan pienet lehdet ovat yleensä 2 gramman liivatteita. Minä korvaisin yhden ison lehden kokemukseni mukaan 1,4 pienellä. Sitruuna-vadelmajuustokakku 22 sentin vuokaan Pohja 150 g kaurakeksejä tai Tasangon vaaleita keksejä 50 g margariinia sulatettuna Hienonna keksit monitoimikoneen leikkuuterällä ja lisää sulatettu margariini. Suihkauta vuokasprayta irtopohjavuoan reunaan tai öljyä reuna sisäpuolelta kevyesti. Laita irtopohjavuoan reuna tarjoilualustalle ja Painele keksiseos sen pohjalle, Jos tahdot, ettei pohja näy valmiin kakun reunassa, vedä keksimuru noin sentin päähän vuoan reunasta. Voitele toinen pi...