Kuppikakkujen tekeminen sitten on kivaa, nopeaa ja niitä on helppo tarjota. Pohjat voi tehdä etukäteen pakastimeen ja niitä saa nopeasti sulatettua juuri sen verran kuin on tarve. Koristelu ei myöskään ota kauan aikaa. Olen hyvällä menestyksellä pakastanut myös koristeiden kanssa näitä - monella eri kuorrutteella ja sokerimassakoristeiden kanssa. Lähes kahvin kiehuessa sulaa kuppikakku huoneen lämmössä.
Teksti on päivitetty viimeksi huhtikuussa 2025. Alkuperäinen teksti on vuodelta 2015 Kerman valinta Moni kyselee, mistä tulee paras pursotettava vaahto ja mielipiteet ja vastaukset vaihtelevat. Nykyään useimmat vispikermat ovat hyvin toimivia, myös edullisimmat tuotteet ja hinnoissa onkin eroja, niitä kannattaa vertailla. Kerma tarkoittaa maidon rasvaa. Vispikerma on tarkoitettu vatkattavaksi, sen vaahto on kiinteä ja kiiltävä sekä kestävä, vatkaaminen tosin kestää vähän pidempään kuin kuohukerman vaahdottaminen. 1 dl vispikermaa on vaahdotettuna noin 1,75 dl. Kuohukerman vaahto ei ole yhtä pysyvää, eikä kuohukermasta saa tilavuudeltaan yhtä paljon vaahtoa kuin vispikermasta. Sanoisin, että k uohukermasta ei hyvää pursotusvaahtoa saa -tästäkin joku on eri mieltä -mutta kuohukerma on paras tuote kinuskin valmistukseen eli keitettävään tuotteeseen. Vispikermojen laadussa ja valmistajissa on tapahtunut muutoksia esimerkiksi vuoden 2023 aikana ja a...
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: