Nyt täytyy mainostaa blogia blogissa! Tuo hakutoiminto - minun blogissani oikeassa ylänurkassa - on sitten hyvä työväline niin itselleni kuin blogissa vieraileville. Hakusanalla löydät minkä tahansa blogissa olevan ohjeen tai asian yhden klikkauksen takaa. Leipoessani haluan joskus tarkistaa jonkun asian tai etsin ohjetta, niin täällähän ne ohjeet ovat tallessa ja nopeasti löydettävissä. Monta kertaa minulta kysytään jotain ohjetta, niin on helppo vastata, että mene blogiin ja hae sieltä ! - onnistuuhan se haku myös kirjoittamalla selaimeen "paivi leipoo ja kuppikakut" - tänä aamuna olen siis onnellinen netin ihmeellisestä tekniikasta- hih! Ja nyt leipomaan...ohje löytyi.
Teksti on päivitetty viimeksi huhtikuussa 2025. Alkuperäinen teksti on vuodelta 2015 Kerman valinta Moni kyselee, mistä tulee paras pursotettava vaahto ja mielipiteet ja vastaukset vaihtelevat. Nykyään useimmat vispikermat ovat hyvin toimivia, myös edullisimmat tuotteet ja hinnoissa onkin eroja, niitä kannattaa vertailla. Kerma tarkoittaa maidon rasvaa. Vispikerma on tarkoitettu vatkattavaksi, sen vaahto on kiinteä ja kiiltävä sekä kestävä, vatkaaminen tosin kestää vähän pidempään kuin kuohukerman vaahdottaminen. 1 dl vispikermaa on vaahdotettuna noin 1,75 dl. Kuohukerman vaahto ei ole yhtä pysyvää, eikä kuohukermasta saa tilavuudeltaan yhtä paljon vaahtoa kuin vispikermasta. Sanoisin, että k uohukermasta ei hyvää pursotusvaahtoa saa -tästäkin joku on eri mieltä -mutta kuohukerma on paras tuote kinuskin valmistukseen eli keitettävään tuotteeseen. Vispikermojen laadussa ja valmistajissa on tapahtunut muutoksia esimerkiksi vuoden 2023 aikana ja a...

Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: