Tänään saimme seuraksi 4-vuotiaan lapsenlapsemme, jonka sisarukset olivat kipeinä. Tein kakkuja, mutta siinä välissä leivoimme yhdessä intialaista Naankeipää Valion ohjeella, jota olen käyttänyt kymmeniä vuosia. Nämä ovat meillä aina yhtä tykättyjä!
Voitelimme leivät tällä kertaa maidolla ja ripotimme päälle ihanan rapeaa tattarirouhetta. Pieni tyttö juoksi sitten pellon poikki kotiin papan tekemää lumitietä pitkin lämpimät leivät laukussaan. Ihania hetkiä!
Näitä naanleipiähän intialaiset voivat käyttää ruokailuvälineiden sijaan, leipäpalan avulla otetaan ruokaa lautaselta. Ja oikeat naanleiväthän paistetaan tandooriuunin seinämillä, ei suinkaan kiertoilmauunissa. Suosittelen maistamaan!

Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: