Päivitetty syyskuussa 2024. Tähän blogitejstiinolen koonnut erilaisia kakkupohjia, joita itse käytän kakuissa. 70 prosentin ohje ja öljysokerikakkupohjat ovat usein käytössäni. Korkeaan moussekakkuun 70 prosentin kakkupohja on mielestäni vähän pehmeä, riippuu koristeista, tarvitaanko pohjaan enemmän tukevuutta. Rypsiöljylisäys tuo kosteutta ja tukevuutta kakkupohjaan. Kakkuleipuriverkkokurssillani saat uusimmat ohjeet kakkupohjia, täytteisiin, päällysteisiin ja koristeluun - sopii niin aloitteleville leipureille kuin pitkään leiponeillekin. Hinta vain 40 e. Tilaamalla leivontakurssien uutiskirjeen saat viimeisimmän, parhaan kakkupohjani ohjeen, jolla useimmat tilauskakutkin teen. Perusasiaa taikinatyypeistä ja kakkutaikinoista (munasokerivaahtotaikinoista) olen koonnut tänne 70 %:n ohje sokerikakkupohja Kakkuleipuri ottaa edellisenä iltana kananmunat huoneen lämpöön, koska ne vatkautuvat parhaiten huoneen lämpöisinä. Kiertoilmauuni lämmitetään 160 asteeseen ja
Nuohan ovat niin suloisen värisiä, ettei niitä viitsisi syödä! <3 :)
VastaaPoistaItse en ole uskaltanut lähteä edes testaamaan macaronien tekoa, kun olen muutenkin pieni katastrofi keittiössä. Harvinaisia herkkuja kahvilassa.. :)
Kiitos, hyvin ne tekivät ravintolapäivässä kauppansa ja lisääkin jo kyseltiin. Kyllä aika monta kwrtaa minäkin harjoittelin, ennen kuin onnistuin...on vain muutama vinkki tiedettävä - onneksi netistä löytyi apua.
VastaaPoistaKiitos, hyvin ne tekivät ravintolapäivässä kauppansa ja lisääkin jo kyseltiin. Kyllä aika monta kwrtaa minäkin harjoittelin, ennen kuin onnistuin...on vain muutama vinkki tiedettävä - onneksi netistä löytyi apua.
VastaaPoista