Tämä juustokakku oli hieno maultaan - vähän happoinen, sopivan makea eli ihan vähän makeutta ja aivan pehmeä, mutta hyvin koossa pysyvä. Liivatteen määrää voi lisätäkin puolikkaalla tai yhdellä, jos tahtoo vähän tukevamman koostumuksen. Kakku on pieni, 8 henkilölle. Alkuperäinen ohje palakakkuakiitos -blogista. Olen kovin tarkka siinä, että juustokakku ei saisi olla liián kova eikä liian pehmeä, mutta lopputulokseen vaikuttaa raaka-aineiden happamuus, kerman ja tuorejuuston merkki ja vatkaustulos, joten aina ei lopputulos ole sitä, mitä leipuri tavoittelee. Lasken yhden ison tukusta saatavan Meira-liivatteen nestedesiä kohden, kaupan pieniä Meira-liivatteita laittaisin 1,2-1,4 nestedesiin. Nesteisiin lasken kerman ja mehut sekä soseet, en tuorejuustoa tai kiinteää rahkaa. Granaattiomenajuustokakku 17 cm halkaisija, korkeus 6 cm ilman koristeita Kakun pohja - otin pakastimesta sokerikakkupohjalevyn, johon painoin irtoreunan jäljet ja leikkasin sak...