Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2022.

Kirsikka juustokakku uunissa

  Kirsikkajuustokakusta pelkkä ajatuskin  hiveli makunystyröitäni, italialainen Ricottajuusto lisäsi Lena Söderströmin ohjeen houkuttelevuutta kirjassa Juustokakkuja ja mutakakkuja. Minulle ohje oli liian makea, joten vähensin sokeria reseptistä ja tein pari muutakin muutosta. Tarkista täytteen sokerin määrä omaan makuusi sopivaksi.  Uunijuustokakun valmistamisesta olen kuvannut videon ja kirjoittanut ohjeen,  klikkaa tänne . Ohje kannattaa vilkaista, jos et ole usein tehnyt juustokakkua uunissa. Tein muuten saman ohjeen pensasmustikoillakin ja  tämän voi toteuttaa myös pieniin metallivuokiin minijuustokakkuina.  Kirsikkajuustokakku Pohja ja reunat noin 20 cm vuokaan 300 g digestivekeksejä, kaurakeksejä tai Tasangon vaaleaa keksiä 100 g sulatettua margariinia tai voita (2-3 rkl vehnäjauhoa) Täyte  1. Kirsikkahilloa - voit jättää poiskin Minulla oli valmista itse keitettyä kirsikkahilloa - voit myös keittää hillon itse - hyytelö ja marmeladisokeripaketissa on ohje . Voit kokeilla valmis