Yön yli kohotettu pitsapohja on parasta! Täytteet voivat vaihdella, tässä täytteenä punajuurta, tämä oli hyvää, mutta suurin suosikkini on perunatäyte , jonka ohje löytyy täältä. Punajuuren ystäville alla olevassa ohjeessa punajuuripitsaa. Tavallisen, kylmässä yön yli kohotetun pitsapohjan päälle tehdään pesto, jossa ruukku basilikaa, desi rypsiöljyä ja desi suolapähkinöitä ja yksi valkosipulinkynsi. Sen päälle keitetyt, viipaloidut punajuuret ja mozzarellaa, karamellisoitua punasipulia, pikkutomaatteja ja oreganoa. Tämä oli herkullista! Ohje löytyy Kodin kuvalehdestä syyskuu 2018. Alla oma sovellukseni ohjeesta. Yön yli kohonnut taikina on rapeakuorisen pitsan salaisuus. Ohjeesta tulee pellillinen tai 2 pikkupitsaa. Jos taikinaa jää yli, neuvoi ystäväni pakastamaan sen -sulatus jääkaapissa yön yli ja uutta pitsaa tekemään! Minä teen tavallisesti ylijäämätaikinasta sämpylöitä - nakkaan taikinakeot vain uunipellille kohoamaan. Punajuuri-mozzarellapitsa Taikina