Nämä kakut saivat ideansa siitä, että piti poistaa jääkaapista kuohukermaa ja ananascurd, tuorejuustoakin oli kaapissa. Koristelin kakut sillä, mitä kotoa löytyi - kauniisti tähän sopisivat tuoreet marjat ja trooppiset hedelmät. Ananascurd oli erityisen hyvää, ohje täällä - jos et halua sitä valmistaa , voit korvata sen Prismassa myytävällä Bonnen ananassoseella - lisäisin silloin 1 liivatteen, koska curd on paksumpaa rakenteeltaan ja ananaksen happo vaikeuttaa hyytymistä. Ohjeesta tulee 2 kpl pieniä juustokakkuja, halkaisija 16 cm ja korkeus 4 cm. Tämä annos sopinee hyvin 22-24 sentin vuokaankin. Ananas-passion juustokakku Pohja 150 g keksiä esim Digestive 60 g margariinia Mousse 3 liivatetta ja 2 rkl sitruunanmehua (käytän saksalaista isoa Ewald-liivatetta, laske liivatemäärä oman liivatteesi ohjeen mukaan, pieniä liivatteita 5-6) 3 dl kermaa - kuohu tai vispi 200 g tuorejuustoa Philadelphia tai vanilja Rainbow 1 1/2 dl Tropical Oddly Goud Val