Rahkapullat vaniljakreemillä Kaupallinen yhteistyö @Mauste-Sallinen Oy:n kanssa. Sain Sallisen tuotteita kokeiltavaksi ja leivontareseptien kehittelyyn. Rahkapullissa käytin vaniljakreemijauhetta - huomaathan, että eri valmistajien tuotteissa vaniljakreemijauheen annostelussa on eroa, valitse siis reseptissä mainittu tuote. Pullataikina hiivalla ½ l maitoa 50 g hiivaa 1 kananmuna 1 ½ tl suolaa 2 dl sokeria 2 tl kardemummaa n 900g eli noin 14 dl vehnäjauhoja 150 –200 g voita tai leivontamargariinia Sekoita taikina lastalla, käsiä ei tarvitse laittaa taikinaan. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva murustellen se maitoon ja kananmuna sekä sokeri, sekoita hyvin vispilällä. Lisää mausteet ja yli puolet jauhoista, sekoita tukevalla lastalla. Sekoita joukkoon sulatettu tai pehmeä margariini ja loput jauhot vähän kerrallaan - älä mittaa jauhoja tarkasti, vaan tee pehmeä taikina, joka irtoaa kulhon reunoista. Huomaa, että taikina paksunee vielä vähän kohotessaan. Jos