Mangokakku on perhejuhliemme suosikki ollut aikoinaan ja nyt en sitä olekaan pitkään aikaan leiponut. Etsin jotain uutta ohjetta ja löysin oikein raikkaan ja hyvän Valion mangokakun, ohje täällä - tosin muunsin sitä ja muunnettu ohje alla. Juusto- ja moussekakut voi tehdä pakastimeen ilman päällistä ja koristeita, sulattaa jääkaapissa yön yli ja lisätä sitten kiille tai muut koristeet. Pakastaminen onnistuu parhaiten vuoassa jäädyttämällä tai sitten vuoka irroitetaan ja kakku pakastetaan sellaisenaan lautasen päällä ilman päällystä ja laitetaan muovipussiin vasta, kun se on jäätynyt. Itse laitan mielellään moussekakun hyytymään reunavuokaan pahvisen kakkualustan päälle. Kun reunavuoan öljyää tai sprayaa öljyllä ja ripottelee siivilän läpi hieman tomusokeria reunaan, se irtoaa liukuen mousse- tai juustokakusta ja jättää tasaisen pinnan reunaan. Reunaa voi toki tarvittaessa siloittaa kuumalla veitsellä. Kun lisäät kiillekerroksen, puhdista ensi vuoan re