Italialainen marenkivoikreemi Päiv. 21.3.2024 on melkoisen vaaleaa, kun sen hyvin vatkaa. Teen sen Sunnuntaimargariinista voista tai osin kookosrasvastakin voi tehdä. Kreemi säilyy muutaman päivän jääkaapissa ja sen voi hyvin pakastaa. Kreemi kestää pitkään hyvänä kakun päällä ja sen päälle voi laittaa sokerimassakoristeita, macaroneja tai marenkia, ganachevalumat ja sokerikoristeita - useimmat säilyvät hyvin ja pieni suklaakerros alla auttaa, jolloin onnistuu yõn yli jääkaapissa ilman kupua säilytys. Värin valkaiseminen tapahtuu pikkiriikkisellä tipalla esim. Oetkerin tai Progelin lilaa tuubiväriä, itse käytän violettia suklaaväri jauhetta. Sitten lisätään varsinainen väri. Koko ohje alla: Italialainen marenkikreemi margariinilla tai voilla Italialaista marenkivoikreemiä voi pakastaa ja sulattaa jääkaapissa tai huoneen lämmössä tai ottaa suoraan pakasteesta ja kevyesti miedolla lämmöllä mikrottaa. Italialainen marenkivoikreemi on kuohkeaa, ilmavaa, helppo pursottaa 3 valkuaista