Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2020.

Macaron verkkokurssi

  Nyt alkaa jo loppukesän kosteus vähentyä ja on aika macaronien leivonnan 😁. Tule verkkokurssille opettelemaan!  Macaronverkkokoulutuksessa opit macaronien valmistamisen italialaisella menetelmällä, curdin ja muiden täytteiden valmistamisen ja macaronien koristelun. Verkkokurssiin kuuluu videoita ja ohjetiedostoja.  Oppimateriaali jää käyttöösi kurssimaksulla 25 e, opiskele silloin kun sinulle sopii.  Ilmoittaudu paivileipoo@gmail.com Koulutusesitteet

Italialainen marenkikreemi

Italialainen marenkivoikreemi  Päiv. 21.3.2024 on melkoisen vaaleaa, kun sen hyvin vatkaa. Teen sen Sunnuntaimargariinista voista tai osin kookosrasvastakin voi tehdä. Kreemi säilyy muutaman päivän jääkaapissa ja sen voi hyvin pakastaa.  Kreemi kestää pitkään hyvänä kakun päällä ja sen päälle voi laittaa sokerimassakoristeita, macaroneja tai marenkia, ganachevalumat ja sokerikoristeita - useimmat säilyvät hyvin ja pieni suklaakerros alla auttaa, jolloin onnistuu yõn yli jääkaapissa ilman kupua säilytys. Värin valkaiseminen tapahtuu pikkiriikkisellä tipalla esim. Oetkerin tai Progelin lilaa tuubiväriä, itse käytän violettia  suklaaväri jauhetta. Sitten lisätään varsinainen väri. Koko ohje alla: Italialainen marenkikreemi margariinilla tai voilla Italialaista marenkivoikreemiä voi pakastaa ja sulattaa jääkaapissa tai huoneen lämmössä tai ottaa suoraan pakasteesta ja kevyesti miedolla lämmöllä mikrottaa.  Italialainen marenkivoikreemi on  kuohkeaa, ilmavaa, helppo pursottaa 3 valkuaista