Meillä meni nyt lomasuunnitelmat mönkään, kun sairastuimme kovaan yskään ja kipuilemme muutoinkin - haaveet jokapäiväisestä ulkoilusta saivat jäädä. Pakko on keksiä jotain puuhastelua sisällä ollen. Tänään leivoin pitkästä aikaa Kulebjakaa eli venäläistä kalapiirasta ohjeella, jolla olemme usein sekä kotona että opetuskeittiössäni leiponeet. Ja oikein c-vitamiinipitoista ja hyviä rasvoja sisältävää salaattia lisukkeeksi! Lohipiiras 8:.lle =2 piirasta tai yksi suurempi Taikinakuori 600 g isoa lehtitaikinalevyä Taikinakuori Piiras on helppo tehdä, kun ostin taikinaksi valmiin ison lehtitaikinalevyn 600 g - siitä tuli kaksi piirasta, jotka riittävät ruokailussa 3-4 ruokailijalle kumpikin. Jaoin taikinan kahteen osaan ja kaulin ne leivinpaperin päällä - silikoonialusta alla estää luisumista - suorakaiteen muotoisiksi. Täyte 1 dl pitkää riisiä, vettä, suolaa 150 g ruohosipuli tai kevätsipuli tuorejuustoa tai 1/2 dl ruokakermaa 3 keitettyä kananmunaa 240 g lohisuikal