Glögikakku on vanha tuttavuus, vuosikymmeniä olemme sitä töissäkin tehneet jouluaterian jälkiruoaksi. Vanhimmissa ohjeissa on liikaa liivatetta nykyiseen makuun, appelsiininkuorta on joissain ohjeissa liikaa, mutta hyviä ohjeita varmasti netti täynnä. Silti tahdoin kehittää jotain uutta tatsia tähän ohjeeseen ja edellinen piparijuustokakkuni, johon tuli piparinmurua joukkoon, oli jo jotain toivomaani suuntaan. Piparinmurut värjäsivät juustokakkua ruskeaksi, joten jätin ne tästä juustokakusta pois, piparia on vain pohjassa.Mielestäni onnistuin nyt saamaan tosi maukkaan juustokakun: Juustokakun maku muuttuu kuitenkin vähän säilytyksen aikana verrattuna massojen makuun ja makumieltymyksiä on niin paljon kuin meitä maistajiakin - kertokaahan, mitä olette tästä mieltä, jos teette kakun ohjeellani. Haluan kiinnittää huomiota liivatteen käyttöön. Käytän itse Meiran isoja 4 gramman liivatteita, joita saa tukusta. Käytän niitä yhden lehden nestedesiä kohden ja nesteeksi lasken kai