Tässäpä hyvä ohje kerroskakun pohjaksi tai kesäjuhlan kahvipöydän keskipisteeksi. Ohje on tarkoitettu 30 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan ja kakusta tulee noin 8 cm korkea ilman koristeita. Kakusta riittää syötävää 25-30 henkilölle. Ja tätä kakkupohjaa ja mansikkamoussea voin todella kehua maultaan. Samalla mousseohjeella teen mansikkajuustokakun - sittä tulee melko pehmeä, mutta pysyy koossa. Juustokakun voi päällystää mirror glazella tai suklaaspraylla ja sen voi hyydyttää myös puolipyöreissä leivosvuoissa - näin teinkin nyt osalle moussea. Suklaakakkupohja **30 cm:n vuokaan 5 cm korkea pohja tulee tällä ohjeella 150 g margariinia sulatettuna 150 g tummaa suklaata sulatettuna 7 1/2 munaa 2 1/2 dl sokeria 5 dl vehnäjauhoja 1 1/4 dl perunajauhoa 2 1/2 tl leivinjauhetta _______________________________________________ Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota vuoka - itse sprayasin sen ainoastaan vuokaspraylla ja hyvin irtosi kakku. Sula