Sain maistaa ihanaa rosmariinin makuista grahamnäkkileipää ja sen ohje on nyt saatava tänne muidenkin iloksi, oli niin hyvää! Olen aiemmin tehnyt usein siemennäkkileipää ja tämäkin blogissani oleva ohje on huippuhyvä. Molemmat näkkärit on vaan muistettava paistaa sopivan kuiviksi ja rapeiksi - kun en vähään aikaan ollut tehnyt, unohdin tämän seikan, kunnes pieni lapsenlapseni maistoi ja sanoi, että nämä on ennen olleet rapeita, nyt en tykkää :) No ei kun saman tien uudelleen uuniin rapeutumaan! Saa siis tulla ruskeaa pintaa ja reunaa ja jäähtyessään näkkärin pitää olla rapeaa, ei nahkeaa. En muista tuliko tästä annoksesta kaksi vai yksi pellillistä, mutta taikina kaulitaan aivan ohueksi, noin 2-3 mm paksuksi levyksi. Hiivalla kohotettu näkkäri oli minulle uusi tuttavuus, ohjeita minulla on ollut, mutta en ole tehnyt tällaista. Ohje on Kotitalouskirjasta Onni 7-9, vähän muuntelin. Hiivan voisi hyvin korvata parilla pienellä määrällä hapanjuurta. Rosmariiniset graham