Ilman kosteus ja kesän lämpö tuovat usein haasteita leivontaan, kerman vatkautuvuus voi olla ongelma ja macaronit eivät kuivu jne. Osaamista ja taitoa on haasteiden huomioiminen jo suunnitteluvaiheessa. Kesällä kakun päällysteenä hellepäivinä ehdoton ykkönen on italialainen marenkivoikreemi. Kirjoitan myös vinkkejä nykyään suosittuun kerma päälliseen. Kakun päällystämiseen tarvitset pyörivän kakkualustan. Aseta alustan päälle pieni pala liukuestemuovia, sitten kakku tukevan kakkualustan päällä. Kakku on kiinnitetty kakkualustaan joko marenkivoikreemillä tai voilla tai margariinilla - pieni kohta keskellä pohjassa riittää. Kuorruta kakku päivää ennen tarjoilua, viime hetken koristeita voi lisätä kakkuun tarjoilupäivänäkin. ITALIALAINEN MARENKIKREEMI KAKUN PÄÄLLYSTEENÄ Blogissani on ihana kevennetyn marenkikreemin ohje kakun päällystykseen , käytän sitä lähes aina kakkujen päällysteenä. Kevennetty kreemi on kovin pehmeää levittää, se sileytyy helposti ja kovettuu sopivasti jääkaapissa