Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2024.

Haluatko oppia taitavaa leivontaa ja koristelua?

KUVASSA KAKKUJANI ENNEN JA NYT. HARJOITUS JA HYVÄT KOULUTTAJAT OVAT EDISTÄNEET TAITOJANI.  * Oletko nuori innokas leipuri, joka haluat kehittää taitojasi?  * Tai oletko kokeneempi, ehkä jo vuosia leiponut, haluatko oppia uusia asioita leivonnassa, nousta osaamisen tasossa seuraavalle askelmalle?  * Haluatko oppia tunnistamaan eri taikinatyyppejä  ja ymmärtämään  niiden onnistumiseen vaikuttavia asioita?  * Tuskailetko joskus epäonnisen työn vieressä keittiössä?   * Oletko suunnitellut tilausleivonnan aloittamista?  * Oletko ammattilainen, joka haluat täydentävää oppia johonkin leivonnan osaamisen erityisalueeseen?  Hei, ilolla ilmoittelen, että minulla on tarjolla on edullisia verkkokursseja, joilla sinäkin voit kehittää taitojasi. Olen leiponut ja opettanut perusleivontaa lähes koko ikäni. Haluan pitää kurssitarjonnan sellaisena, että useammalla on mahdollisuus osallistua.  Kallis kurssi ei takaa paljon uutta oppia, tiedän sen paljosta koulutuskokemuksestani.  En myöskään ainakaan vie

Sitruuna-mansikkajuustokakku

Sitruuna-mansikka juustokakku Kakkupohja 150 g Digestivekeksejä tai muita keksejä 60 g margariinia tai voita Sulata rasva, sekoita keksit ja rasva tasaiskesi muruseokseksi esim. monitoimikoneen leikkuuterällä. Nosta irtopohjavuoan reuna tai irtoreuna tarjoilualustalle ja vuoraa se reunakalvolla ja / tai sprayaa vuokaspraylla. Painele muruseos tasaisesti vuoan pohjalle, puhdista reunat muruista. Mansikkamousse 2 dl eli 200 g mansikkasosetta 2 dl vispikermaa 200 g eli 1 prk vaniljarahkaa 3/4 dl sokeria 1 1/2 rkl kuivattua mansikkajauhetta 5 liivatetta  1 rkl mansikkasiirappia tai mansikkamehua Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita vaniljarahka ja makuaineet sähkövatkaimella.  Kuumenna kiehuvaksi mansikkasiirappi tai mehu ja liota liivatteet siihen. Kaada seos rahkan joukkoon ja vatkaa sähkövatkaimella seosta pari minuuttia. Sekoita sitten huolella nuolijalla tai pikaisesti sähkövatkaimella kerma rahkaseokseen ja kaada kakkuvuokaan. Laita kylmään