Näissä moussekakuissa maistuu dajm ja kinuski ja vadelma ja punaherukka. Ihana makuyhdistelmä! Minulla oli jääkaapissa tuorejuustoa ja päätin tehdä moussekakut pakastimeen, mutta onneksi näille löytyikin heti ottajia, joten ei tarvinnut pakastinta täyttää. Osan tuorejuustoista voi pakastaa, mutta käyttämäni Philadelphia ei kestä sellaisenaan pakastamista, mousseksi jalostettuna sen voi hyvin pakastaa maun kärsimättä. Daim-kinuski ja vadelma-punaherukkamousset moussekakussa Pohjan halkaisija 21 cm , kakun korkeus 6.5 cm, riittää 16 henkilölle Minä käytin pohjana voisuklaakakkupohjaa (Jos teet neljäsosan linkin reseptistä, saat kakkupohjan, jonka voi leikatakahdeksi kiekoksi, tässä kakussa vain toinen tarpeen) mutta pohjan voi tehdä dominokekseistä tai kaurakekseistäkin. Kakkupohja 150 g Domino-keksejä tai kaurakeksejä 60 g margariinia sulatettuna Voit lisätä Dajm-paloja pohjaan Sekoita monitoimikoneessa keksit ja sulatettu margariin