Hei, onko sulla sellaista leivonnaista, jota moni muu on tehnyt, mutta itselläsi se on jäänyt kokeilematta? Niin on usein jokin tuote meillä leipureilla, jotka olemme pitkään leiponeet ja monipuolisesti monenlaista. Minä olen kerran maistanut banaanileipää ja todennut sen herkulliseksi, mutta vasta nyt leivoin itse sitä - eikä jää viimeiseksi kerraksi! - uudet ohjekokeilut jo tulivat mieleeni. Kaikki alkoi siitä, koska PISTAASI... oli eksynyt amerikkalaiseen banaanileivän ohjeeseen ja mietin, että tuota on tehtävä. Mutta kun hapanjuuritaikina oli keittiössäni tehoruokinnassa pitkän lomailun jälkeen, piti sitäkin saada kokeilla banaanileivän ohjeeseen. Hapanjuuri oli siis ruokittu aktiiviseksi, moussemaiseksi jo n oin 3-4 kertaa peräkkäin eli sen maku oli mieto, ei hapan. Tutkin erilaisia ohjeita ja tein niistä yhdistellen ohjeen, jonka annosmäärää arvelin uuteen Iloleipuri-vuokaani sopivaksi - ja tästä tuli täydellisen hyvää, annoskokokin oikein. Vuoan koko on 1,5 litraa ja sisämitat