Hyvää uutta vuotta kaikille! Tanssikengät jalkaan ja juhlimaan Suomen 100-vuotissynttärivuoden alkamista. Tuokoon se paljon hyviä asioita ja onnellisia hetkiä mukanaan. Raketit räiskyvät taivaalle tätä kirjoittaessani, ohje tulee blogiin myöhemmin. Uudenvuoden kakun kakkupohjana oli vaalea 18 cm halkaisijaltaan oleva kakkupohja, jonka tein 70 % ohjeella, katso tarkka ohje täältä. Tein 3 munan (L-koko) sokerikakkupohjan, punnitsemalla munat ja laittamalla munien painosta 70 % Sirosokeria ja 70% eli grammoissa saman verran jauhoja, joissa suurin osa karkeaa vehnäjauhoa ja noin kolmasosa jauhojen määrästä oli perunajauhoa. Lisäksi tuli 1 tl leivinjauhetta. Vaahdotin munat ja sokerin hyvin yleiskoneella ja lisäsin sihdin läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet nostellen niitä varovasti munasokerivaahtoon puulastalla käännellen. Reunavuoka oli jo uunissa kuumenemassa 180 asteessa ja kun taikina oli valmis, suihkautin voitelusprayta (öljykin tai juokseva margariini kävisi) reu