Olen käyttänyt ananas-passionmoussea kakun täytteissä ja olen aika ihastunut makuun, jota harvoin käytetään. Kookos on myös sellainen maku, joka jakaa mielipiteitä - tässä kakussa se ei maistu kovin paljon - jos teen kookosmoussea tai juustokakkua, lisään mielelläni kookoshiutaleita makua ja rouheutta tuomaan ja tähänkin kakkuun voi niitä lisätä halutessaan valkoiseen osaan. Tähän kakkuun innoitti Satokausikalenteri sivuston vastaava ohje - tein kuitenkin itselleni helpommalla tavalla ja muuntelin ohjetta. Suosittelen kyllä kauppoihin tulleita valmiita soseita, ne ovat 100 prosenttista tuotetta ilman makeutusta ja lisäaineita. Käytin esim. mustikkaa aiemmin ja tykkäsin kovasti - ennen olen aina hankkinut marjasoseet tukusta pakastettuina. Ananassose on myynnissä sekä K-kaupoissa että S-kaupoissa. Passionsosetta voi lusikoida suoraan hedelmästä tai ostaa, jos sitä löytyy - tukussa sitä myydään pakasteena. Kokeilin myös suklaamuropohjaa juustokakkuun - se oli maukas, mutta pohjasta