Tässäpä tämän vuoden bloggareiden suosikkiohje, joka maistuikin taivaallisen hyvältä - mieskin kehui monta kertaa. Alkuperäisohje on muutaman vuoden takaa blogista wickedsweetkitchen . Tämä ohje on monessa blogissa kirjoitettu turhan monella työvaiheella. Minä yksinkertaistin asiaa ja silti lopputulos on samanlainen paistettu juustokakku. Salted caramel cheesecake pie vuoka 20- 24 cm Pohja: 150g kaurakeksejä 70g margariinia Täyte 2pkt =350 g maustamatonta tuorejuustoa Philadelphia 1/2 -1 dl kermaa 1½ dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 2 kananmunaa 1 1/2 rkl maissitärkkelystä tai perunajauhoa ripaus suolaa 1 rkl sitruunan mehua Kinuski: 1 dl fariinisokeria 1 2/3 dl kuohukermaa nokare margariinia 1 tl vanilliinisokeria Koristeeksi sormisuolaa marjoja Lämmitä uuni 160 C. Voitele vuoka. Murskaa keksit ja sulatettu margariini monitoimikoneen leikkuuterällä. Painele vuoan pohjalle ja halutessasi myös reunoille.