Nyt on aika tyhjentää pakastinta viime kesän raparpereista. Tämä torttu on mitä makoisin, ohjeen olen saanut ystävältäni Kirsiltä - kiitos <3 !. Tämä on yksi perheemme luotto-ohje ja ihmettelin tänään, kun reseptiä etsiessäni en blogistani sitä vielä löytänyt. Korjataanpa asia - myöhemmin paljastui, että onhan se blogissa vähän eri nimellä ja peltileivonnaisena. Tässä suureen piirasvuokaan ohje, minä tein 24 senttiseen vuokaan paksun kakun - tämän voisi paistaa uunipellilläkin, tulisi ohuempi pohja, hyvää niinkin. Paksun tortun paistamiseen kului aikaa lähes tunti, paistoin ensin 175 asteessa, sitten 150 asteessa ja lopuksi, kun pinta alkoi tummua, suojasin pinnan leivinpaperilla. Ohut t orttu kypsyy 20 minuutissa. Suosittelen piirasvuokaan puolikas annosta alla olevasta ohjeesta. Taidanpa tänään herkutella raparperitortulla ja Aino sitruuna-marenkijäätelöllä! Kookos-raparperitorttu Uunipellillinen tai suureen korkeaan piirasvuokaan. Tee tavalliseen piiras