Näissä kuppikakuissa on ihanimmat pohjat; yläkuvassa raparperivalkosuklaamuffinit - perheessämme vuosia käytössä ollut hyvä ohje - ja alla olevassa kuvassa suklaamuffinit - tuon hyvän ohjeen sain ystävältäni Erjalta. Suklaamuffineissa makupalana keskellä taikinaan painettu dajm, jonka olen ennenkin paistaessa todennut valuvan muffinin pohjaan. Tummat suklaat toimivat parhaiten - kun työntää muffinin keskelle palan suklaata ennen paistamista, jää pala suutuntumaksi valmiiseen muffiniin. Vaaleiden muffinien kuorrutus on pakasteesta otettua marenkikreemiä, johon lisäsin mansikkatomusokerilla maustettua kermavaahdon ja vaniljatuorejuuston seosta. Suklaamuffinien päällä on kermavaahdosta, tuorejuustosta ja liivatteella hyydytetystä ja sitten vaahdotetusta kirsikkamehusta tehty seos. Jos maustamiseen käyttäisi kirsikkalikööriä, maun saisi pienemmällä nestelisäyksellä, eikä liivatetta tarvittaisi lainkaan. Myös jauheena myydään kirsikanmakuista makuainetta leivontaliikkeissä.