Amerikkalainen juustokakku Pohja 24 sentin vuokaan noin 4-5 cm korkeana 200 g Digestive- tai kaurakeksimuruja 70 g margariinia sulatettuna Sekoita muruseos monitoimikoneella. Peitä leivinpaperilla irtopohjavuoan pohja. Painele muruseos pohjalle . Voit paistaa pohjaa uunissa noin 5-10 minuuttia, jolloin siitä tulee rapeampi. Jäähdytä pohja. Srayaa tai öljyä vuoan reunat. Täyte 400 g maustamatonta tuorejuustoa Philadelphia 1 1/2 dl sokeria 1/2 tl vaniljajauhetta tai vaniljasokeria 1-2 tl hyvin pestyn luomusitruunan kuorta 200 g ranskankermaa 3 kananmunaa 1 rkl maissitärkkelystä tai perunajauhoja Keitä vettä vesihaudetta varten. Kaada kuuma vesi syvälle uunipellille ja päällystä irtopohjavuoka tiiviisti kahdella foliopaperikerroksella. Kakku paistetaan vesihauteessa, eikä vesi saa päästä folioiden läpi kakkuun. Mittaa kaikki muut täytteen ainekset paitsi kananmunat kulhoon ja vatkaa tasaiseksi seokseksi sähkövatkaimella. Sekoita eri kulhossa kananmunat, niin, että niiden rakenne ri