Käytin korkealaitaista irtopohjavuokaa pohjan halkaisija 20 cm. Vuoka voi olla myös 24 cm. Vuorasin vuoan ilman pohjaa tuorekelmulla, sitten päälle pohja ja pohjan suuruinen kakkupahvi. Kun piiras on hyytynyt, on helppo nostaa kakkupahvin päällä piiras tarjolle, irrottaa vain reunoista tuorekelmun. Tuorekelmun tilalla voisi käyttää pelkkää vuokasprayta kakkuvuoan reunoilla ja esim. leivinpaperia kakkuvuoan pohjalla. Jos vuoka ei ole irtopohjainen, on leivinpaperiin tehtävä riittävät nostokahvat tai -reunat. Pannacottapiiras POHJA 200 g kaurakeksejä 100 g sulatettua margariinia Sekoita monitoimikoneessa leikkuuterällä tasaiseksi massaksi. Painele juomalasin pohjalla muruseos vehnäjauhojen avulla irtopohjavuoan pohjalle tai sen päällä olevalle kakkualustalle ja reunoille. Voit laittaa pohjan hetkeksi pakastimeen, mutta se ei ole pakollista, nopeuttaa vaan piiraan hyytymistä. TÄYTE 3 liivatelehteä Meira 100 g valkosuklaata 3 1/2 dl vispikermaa 2 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurtti