Peilikiille –kuorrutus (mirror glaze) ja koristelu: Olen kokeillut useita ohjeita peilikirkkaaseen pintaan, mutta tämä kermalla tehtävä ohje jäi käyttööni. Käytin alla olevan ohjeen määrän yhteen 16 cm halkaisijaltaan olevaan kakkuun ja kuorrutetta jäi pakastimeen noin 2 dl. Sen voi pakasteesta sulattamisen jälkeen lämmittää ja käyttää uudelleen, kunhan ei siihen jää kakun muruja joukkoon. Isoon kakkuun kannattaa valmistaa kuorrutetta 1,5-2 kertainen annosmäärä. Tästä se alkoi - pakasteesta löytyi jäinen juustokakku, jossa tällä kertaa sokerikakkupohja ja sitruuna- ja vadelmamousse - jämistä pakasteeseen koottu kakku kelpasi hyvin kotiväelle pieneen synttäritarjoiluun. Mirror glaze kuorrutus 3 liivatetta (tai 2 tukun isoa Meira- liivatetta) 220g kuohukermaa (laitoin 0,2 dl maitoa, niin riitti yksi pieni kermapurkki ja vispikermakin käy) 5-10g glukoosisiirappia 225g valkosuklaata Lidlin 25 - 30 g rypsiöljyä Kakun tulisi olla pakastimessa pari tuntia ennen