Tämä marjatorttu on muruisen muruinen, maistui ihanalta! Mustaherukkapiirakka Pohja: 130 g margariinia 1 dl sokeria 2,5 dl vehnäjauhoja 0,5 dl ruis- tai kaurahiutaleita 2 tl vaniljasokeria 1 tl leivinjauhetta Mustaherukkatäyte: 2 dl mustaherukoita ja vadelmia tai mustikoita 2 tl vaniljasokeria Vuoka 23 cm, voidellaan juoksevalla margariinilla, jauhotetaan vehnäjauhoilla Lämmitä uuni 175-200 asteeseen. Sekoita pohjan ainekset monitoimikoneella, saa jäädä muruiseksi. Ripottele muruseos vuoan pohjalle, jätä taikinaa noin 1 dl kulhoon ja lisää siihen hiutaleita niin, että saat vielä muruisemman seoksen. Lusikoi yksi kerros jäisiä pakastemarjoja tai tuoreita marjoja harvalti päälle. Ripottelebhalutessasi vanilliinisokeria marjojen pinnalle ja lisää muruseos. Paista vaalean ruskeaksi uunissa ja nauti jäätelön kera. Hyvä itse tehdyn jäätelön ohje löytyy täältä.