Tänään meillä herkuteltiin kinkku-salami-herkkusienitäytteisellä pitsataskulla eli calzonella. Maistui hyvältä työviikon jälkeen! Täytteeseen voisi käyttää myös ilmakuivattua kinkkua - paahtaisin sitä hetken ensin leivinpaperin päällä - ja mozzarellaviipaleita. CALZONE Pitsataikina: 2 ½ dl haaleaa vettä 1/4 pkt hiivaa ¼ tl suolaa 1/2 dl ruokaöljyä noin 6 dl hiivaleipävehnäjauhoja - osa voi olla vehnäjauhoja tai vehnäjauhoa 2/3 ja ruisjauhoa 1/3 Maustekastike: 1-2 valkosipulin kynttä 1 rkl ketsuppia 2 rkl tomaattisosetta 1 tl basilikaa 1 tl oreganoa ripaus mustapippuria 1 rkl vettä Täytteeksi: 80 g savukinkkua 30 g meetwurstia tai salamia 1 pieni purkki herkkusieniviipaleita - kuumenna teflonpannulla pienessä tilkassa oliiviöljyä, jäähdytä 1 ½ dl juustoraastetta Valmista pitsataikina. Älä mittaa jauhoja, vaan tee taikinasta pehmeä, kulhon reu