Tein lime-valkosuklaa juustokakun ilman liivatetta 20 sentin vuokaan. Mukailin K-ruoka ohjetta. Kirjoitan ohjeen myöhemmin blogiin Hehkuvan vihreän kiilteen tein limemehusta ja vedestä, lisäsin vihreää ja keltaista elintarvikeväriä. Koristekukat löytyivät omalta kasvimaalta. Lime-valkosuklaa juustokakku ilman liivatetta Pohja 20 sentin irtopohjavuokaan tai alustan päälle irtoreunan sisälle 10 hengelle 150 g Kantolan Kultamurokeksejä 40 -50 g leipomismargariinia (jos käytät leipämargariinia, se ei koveta pohjamurua liikaa suurempanakaan määränä) Täyte 2 limen kuoriraaste 200 g valkosuklaata (Lidl tai Panda) 2 dl vispikermaa 360 g Philadelphia tuorejuustoa 4 rkl sokeria 2 tl vaniljasiirappia tai vähän vaniljaesanssia tai vanilliinisokeria 1 tl sitruunasiirappia tai 2 rkl sitruunan mehua tai limemehua 1 tl vanilliinisokeria Kiille 2 isoa Ewald - liivatelehteä (huom. tarkista liivatteen määrä käyttämästäsi pakkauksesta, hapollinen lime voi vaatia vähän suuremman määrän liivatetta kuin oh