Tämä ihana raikas kakku on tehty Kinuskikissan voittoisalla mustikkapiirakkakakku-ohjeella, joka löytyy Kinuskikissa taikoo - kirjasta. Periaate on yksinkertainen: murotaikinapohja, päälle marjoja, riittävästi hillosokeria tai perunajauhoja, ettei marjoista valua nestettä - esim 500 g pakastemustikoita vaati kyllä desin verran perunajauhoa ja enemmänkin olisi voinut olla, jotta mustikat hyytyisivät. Murotaikinapohjan päälle marjat, paistetaan piiras irtopohjavuoasaa ja jäähdytetään. Vuo'an reunat irroitetaan ja puhdistetaan ja laitetaan takaisin ja päälle tulee kerma-tuorejuustoseos, joka hyydytetään liivatteella. Mustikan makuun sopii erittäin hyvin myös vatkattava vaniljakastike kerman sijaan - siihen voi yhdistää tuorejuustoa, vaniljasokeria, tavallista sokeria, vähän sitruunan mehua ja yksi ja puoli pientä liivatetta kermadesiä kohden. Vaniljan ja mustikan liitto on hieno - Kinuski liitti siihen vielä kardemumman sävyä.