Tämä pioni kukkii syyskuussa mun keittiössäni ja on vasta avautumisvaiheessa - yhden tai kahden yön päästä irroitan sen tukifoliosta. Nämä pionit ovat nyt vieneet minut ihan mukanaan - aivan kuin macaronssit alkukesästä. Haluan vaan kehittää ja kehittää tekniikkaa. Teen nämä kukat sokerimassan ja kukkamassan sekoituksesta, ilman lankoja. Kukan nupun sisälle voisi toki laittaa esim. grillivarrastikun valmistusvaiheessa, jolloin se toimisi tarvittaessa kiinnikkeenä kakkuun. Itse olen kuitenkin laittanut nämä koristeet suoraan kermavaahdon tai marenkikreemin päälle. Kun koristeet saavat kuivaa hyvin, ne kestävät hyvin myös kakun päällä.
Ensi viikolla pidän pionikurssin, tällä viikolla gerberakurssi. Saamme vielä syksylläkin nauttia kesän kukkien kauneudesta! Osallistujia onkin löytynyt Kotkan alueelta kaikille kursseille, leivonta on suosittu harrastus!
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: