Pannacottapiiras Pitkän malliseen irtopohjavuokaan. Laita vuoan pohjalle leivinpaperi ja sprayaa reunat vuokaspraylla. POHJA 200 g kaurakeksejä tai muita vaaleita keksejä tai Digestivekeksejä, osan kekseistä voi korvata kaurahiutaleilla 100 g sulatettua margariinia Sekoita monitoimikoneessa leikkuuterällä tasaiseksi massaksi. Painele vehnäjauhojen avulla irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille taikina. TÄYTE 1. Vadelmahyytelö (Voit korvata tämän tuoreilla, ei vetisillä marjoilla) 100 g pakastevadelmia 30 g= 1/3 dl sokeria 6 g = vajaa ruokalusikallinen maissitärkkelysjauhoa 1 liivate 2. Pannacottatäyte 1 1/2 liivatelehteä Meira 70 g - 100 g valkosuklaata 2 1/2 dl kuohukermaa 3/4 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia tai vaniljajogurttia 3/4 dl maitorahkaa 1 tl vaniljasokeria 1 tl vanilliinisokeria 60 g =2/3 dl Sirosokeria Hyytelö. Pehmitä liivate runsaassa kylmässä vedessä. Laita jäiset marjat, sokeri ja maissitärkkelys kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä samalla sekoitellen