Kohtahan sitä saa jo uusia raparpereita - minulla oli vielä pakasteessa vanhoja, niin tein tätä tosi maukasta ja pehmeää raparperikookostorttua, jonka ohjeen olen ystävältäni Kirsiltä saanut. Raparperikookostorttu ohje uunipellilliseen - keskikokoiseen piirasvuokaan riittää 1/4 annos 400 g margariinia 4 dl sokeria 4 kananmunaa 4 dl vehnäjauhoja 4 dl perunajauhoja 4 tl leivinjauhetta 2dl maitoa tai appelsiinitäysmehua Pinnalle ensin mikrossa pehmitettyjä raparperinpaloja 10-15 dl, niiden päälle seos, jossa on 200 g margariinia sulatettuna 2 dl sokeria 5 -6 dl kookoshiutaleita 4 munaa 3 tl vanilliinisokeria Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää kananmunat yksi kerrallaan hyvin vatkaten joukkoon. Lisää neste ja jatka hetki vatkaamista. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi puulastalla sekoittaen vuorotellen nesteen kanssa - sekoita tässä vaiheessa mahdollisimman vähän, ettei taikina sitkisty. Lisää päälle pehmeät raparperinpalat (val