4 dl vispikermaa
100 g tuorejuustoa
iso paketti geishasuklaata
Vatkaa kerma. lisää tuorejuusto vatkaten. Osan suklaasta sulatin ja vatkasin vähän jäähtyneenä kermavaahdon joukkoon, osan laitoin muruiksi leikattuna. Suosittelen kyllä suklaan lisäämistä muruina, maku tulee voimakkaammin esiin, eikä suklaata tarvitse laittaa niin paljon. Kuumentaminen vei mielestäni makua geishapaloista.
100 g tuorejuustoa
iso paketti geishasuklaata
Vatkaa kerma. lisää tuorejuusto vatkaten. Osan suklaasta sulatin ja vatkasin vähän jäähtyneenä kermavaahdon joukkoon, osan laitoin muruiksi leikattuna. Suosittelen kyllä suklaan lisäämistä muruina, maku tulee voimakkaammin esiin, eikä suklaata tarvitse laittaa niin paljon. Kuumentaminen vei mielestäni makua geishapaloista.
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: