Stinan tekemä ihana mustikkakakku, ohje alla Valkosuklaa-mustikkakakku ruispohjalla Pohja100g margariinia ½ dl sokeria 2 ½ dl ruisjauhoja Sekoita monitoimikoneen leikkuuterällä kylmä margariini, sokeri ja jauhot keskenään. Voitele 16cm irtopohjavuoka, painele seos leivinpaperoidun vuoan pohjalle. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Irrota vuoan reuna pohjan jäähdyttyä. Täyte 2,5 dl vispikermaa 100g maustamatonta tuorejuustoa 125g maitorahkaa 2rkl sokeria 100g valkosuklaata 2,5 Meiran isoa liivatelehteä tai 3,5 tavallista liivatelehteä 2 rkl sitruunamehua (jäisiä) mustikoita Laita liivatelehdet likoamaan. Vatkaa kerma, lisää rahka, tuorejuusto ja sokeri. Sulata valkosuklaa ja vatkaa seokseen, tarkista maku. Kiehauta sitruunamehu, sulata siihen liivatelehdet ja lisää vatkaten seokseen. Voitele ja tomusokeroi irtopohjavuoan reuna. Levitä puolet täytteestä jäähtyneen pohjan päälle irtopohjavuokaan. Lisää mustikkakerros. Kaada loput täytteestä mustikoiden p