Kirjoitin aiemmin sveitsiläisestä marenkivoikreemistä kakun päällysteenä - se jää väriltään hieman keltaiseksi. Olen kokeillut aiemmin kookoskreemiä ja sain nyt tilauksen hääkakusta, johon tahdottiin paletilla kuvioitu, mahdollisimman valkoinen pinta, jonka tilaaja tahtoi itse koristella tuorein kukin. Koekakkujen perusteella päädyimme kookoskreemipintaan. Tavoitteenani oli löytää kreemi, joka on täysin valkoinen väriltään, helppo levittää ja säilyy hyvänä myös helteisenä kesäpäivänä kakun ollessa tarjolla pöydässä pidempäänkin. Vaikka kreemin tulisi olla kova, sen pitäisi toisaalta leikkautua hyvin - haastetta siis ihan riittävästi! Kookoskreemin ominaisuus on valkoinen, kova pinta - kookosrasvahan on 100 % tyydyttynyttä rasvaa, joka kovettuu kylmässä ja pysyy kiinteänä huoneen lämmössäkin. Kookosöljy, jota purkeissa myydään kovettuu jääkaapissa, mutta pakkaustietojen mukaan muuttuu öljymäiseksi 25 asteen lämpötilassa. Kookosöljyn pakkauksessa todetaan, että sillä on mon