En ole kai 30 vuoteen leiponut wienereitä, mutta toki vielä toimintatavan muistan, samaan tapaan kaaviloitiin entisaikaan voitaikinat esim. joulutorttuihin. Nämä ovat rasvaisia leivonnaisia, joten tällainen 10 kappaleen määrä oli ihan mukava kerralla leivottavaksi, eikä ollut työläskään, vaikka työvaiheita on useimpia, kun voita tai margariinia kaulitaan taikinan väliin. Muistelen aiemmin jakaneeni suorakaiteen muotoisen taikinalevyn kolmeen osaan ja rasva levitettiin 2/3-levylle, 1/3 taitettiin väliin ja kaulintojen välillä toistettiin tätä "pyyheliinataittelua". Nyt katsoin ohjeista, että toinen, ehkä uudempi taittelutapa lähti "kirjekuoripaketin" tekemisestä. Tein wienereitä ensimmäistä kertaa hapanjuurella ja onnistuin mielestäni hyvin - ohje kuitenkin vaatisi ehkä vielä testaamista, joten jos käytät tätä ohjetta, lähetä viestiä korjausehdotuksista. Toisaalta eri merkkiset vehnäjauhot toimivat eri tavalla, joten aina on tarpeen tarkkailla taikinaa j