Moni sanoo käyttävänsä Valion maustettuja rahkoja sellaisenaan kakun välissä. mansikkarahkatäytteeseen lisäsin vähän kermaa ja liivatetta.
3 prk mansikkaraparperirahkaa
1 prk mansikkakermaa
150 g mansikoita pakasteesta
5 pientä liivatelehteä
Sulata ja soseuta mansikat. Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä, purista ja liuota ne tilkkaan kiehuvan kuumaa mansikkamehua, jonka saat mansikoiden sulatusliemestä. Anna jäähtyä pari minuuttia ja lisää liivateseos mansikoiden joukkoon.
Vatkaa kerma ja lisää se mansikkaraparperirahkaan. Sekoita joukkoon liivate-amansikkaseos.
3 prk mansikkaraparperirahkaa
1 prk mansikkakermaa
150 g mansikoita pakasteesta
5 pientä liivatelehteä
Sulata ja soseuta mansikat. Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä, purista ja liuota ne tilkkaan kiehuvan kuumaa mansikkamehua, jonka saat mansikoiden sulatusliemestä. Anna jäähtyä pari minuuttia ja lisää liivateseos mansikoiden joukkoon.
Vatkaa kerma ja lisää se mansikkaraparperirahkaan. Sekoita joukkoon liivate-amansikkaseos.
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: