Kevään 2018 kakkukurssit alkavat, tule mukaan rohkeasti oppimaan uutta
Pidän kurssit Kotkassa, Karhulassa. Osallistua voit, vaikka kakkujen koristelu olisi sinulle aivan uusia asia - saat hyvät ohjeet kurssilta. Toisaalta kokeneempikin kakkuleipuri saa varmasti uutta tekniikkaoppia- näin olen itse kursseilla kokenut. Kurssille sopii ilmoittautumisjärjestyksessä 3 - 6 henkilöä ja vähimmäismäärä on 3 henkilöä.
Kurssille ilmoittauduttava vähintään viikkoa ennen kurssia, ruusukurssille kuitenkin viimeistään perjantaina 16.2.18, jotta ehdin tehdä tarvikehankinnat.
Kurssi maksetaan viimeistään kolme päivää ennen kurssia, lähetän ohjeet ilmoittautuneille. Ilmoittaudu paivileipoo@gmail.com - kerro mille kurssille tulet ja tarvitsetko laktoosittoman tarjoilun tai muun erikoisruokavalion.
Kurssi maksetaan viimeistään kolme päivää ennen kurssia, lähetän ohjeet ilmoittautuneille. Ilmoittaudu paivileipoo@gmail.com - kerro mille kurssille tulet ja tarvitsetko laktoosittoman tarjoilun tai muun erikoisruokavalion.
Ruusukurssi torstaina 22.2.2018 ja langoitetun ruusun kurssi 21.-22.2.2019
Opi tekemään eri kokoisia ruusuja kakun koristeeksi sokerimassasta ja kukkamassasta. Teemme myös lehdet. Valmiit sokerimassakoristeet säilyvät pitkään kuivassa paikassa, joten voit käyttää kukan koristeena myöhemmin.
Kurssin hinta 45 € sisältää opetuksen, työvälineiden lainan, tarvikkeet, kurssimonisteen sekä kahvitarjoilun. Kahtena päivänä osallistuville hinta on 55 €.
Torstaina aloitamme kurssin klo 16.30 ja jatkamme ruusun valmistamista noin kello 20.30 saakka, päättymisaika joustava jokaisen oman aikataulun ja kukkien valmistumisen mukaan.
Langoitettuja kukkia käytetään näyttävinä ja ilmavasti asettuvina juhlakakkujen koristeina. Niissä on siäsllä metallilanka, joten ne eivät ole syötäviä koristeita. Jos olet kiinnostunut opettelemaan langoitetun ruusun valmistamista, tule langoittamaan terälehtiä ja lehtiä jo keskiviikkona 21.2.2018 klo 17-19. Lehdet saavat kuivua yön yli ja ovat käytettävissä sitten torstain kurssilla. Langoitetun kukan valmistaminen vaatii mielellään aiempaa kokemusta sokerimassakukkien valmistamisesta tai kukkamassan käsittelystä. Ilmoittautuessa muistathan kertoa, jos olet tulossa kahtena iltana!
15.3. 2018 klo 16.30 - 20.30 Drip cake kurssi : Marenkivoikreemi kakun päällysteenä ja ganachet - valuvat kakun kuorrutteet , 45 €.
Tuo ohjeen mukaan tehty pieni kakku mukaan kurssilleTällä kurssilla opit miten valmistetaan korkea kakku moussetäytteellä ja miten tehdään sileä värillinen marenkikreemikuorrutus kakkuun ja päälle suklaaganache. Opit myös ganachen tekemisen vaahtokarkista tai candy meltseistä. Drip cake voisi suomeksi olla valumakakku tai putouskakku, usein puhutaan ganachekakusta.
5.4.2018 klo 16.30-20 Kukkapursotusta voisokerikreemillä ja italialaisella marenkivoikreemillä 40 €
Kurssilla harjoittelemme kukkapursotusta kuppikakkujen päälle ja kukkanaulaan. Pursotamme ruusuja, tulppaaneita ja pieniä kukkia. Opit erilaisten tyllien käyttöä ja kukkien värjäys- ja koristelutekniikoita. Kurssin hinta sisältää kurssimonisteen, opetuksen, materiaalit ja kakkukahvit. Ilmoittaudu paivileipoo@gmail.com viimeistään 28.3.2018
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: