Tässä kuvia ravintolapäivän 21.5.2016 leivonnaisista. Leivoin yhdessä tyttäreni Stinan kanssa ja Stina hoiti myynnin ravintolapäivän - minä koristelin ja laitoin tarjolle kakkuja ja keittelin kahvia. Välillä oli ostajia jonoksi saakka - yhteensä ehkä noin 100 kävijää neljän tunnin aikana - kiitos kaikille Pop Up Cafe Herkkua tukeneille!
Kuviin ei saatu turkinpippuritiikerikakkua, jota tultiin ostamaan lisääkin ja joka loppui nopeasti. Tunnelmia ja opittua seuraavassa postauksessa.
Kuviin ei saatu turkinpippuritiikerikakkua, jota tultiin ostamaan lisääkin ja joka loppui nopeasti. Tunnelmia ja opittua seuraavassa postauksessa.
Laktoositon suklaakakku vadelmagurd-kreemitäytteellä
Mariannetiikeri
Etualalla mansikkaraparperi moussekakku
Vasemmalla tsatsikikakku ja kinkkupiirasta
Tsatsiki-voileipäkakku
Laktoositon mustaherukkakakku - mustaherukkamoussesydän ja vaniljamousse
Valkosuklaapunaherukkakakku
Kinkkupiirasta
Ylinnä appelsiini-dajm-kakku... pieni Seena-tyttö ihmettelee, minkä valitsisi
Överikarkkikakku eli karkkikakku vadelma-punaherukkamoussetäytteellä
Brownies juustokakut sefiirikukkasin. Kuppikakkuja oli myös raparperivalkosuklaapohjalla ja mansikkakuorrutuksella ja mansikkakuppikakkuja mascarponekuorrutuksella.
Macaronsseja oli eri värisinä tarjolla sitruunatäytteellä, vadelmacurd-valkosuklaatäytteellä ja mansikkatäytteellä
Mangojuustokakkua oli laktoosittomana ja gluteenittomanakin
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: