Lemon curd sydämellä täytetyt kuppikakut saivat kesähatun päähänsä. Kuorrutus on vaniljakreemijauheella vahvistettua vispikermaa, joukossa vähän rahkajogurttia - sen lisäys oli turhaa, kerma pehmeni liikaa.
Sokerimassakoristeet alkavat melko pian sulaa kermavaahdon päällä - liivateseoksen päällä ne sulavat tooosi nopeasti - asiaa auttaa, jos kuorruttaa koristeen pohkan suklaalla tai laittaa väliin ohuen suklaalaatan tai suklaa- tai piparirouhetta. Jos tarjottavat syödään heti, ei etenkään kermavaahdon kanssa ole huolta koristeiden säilyvyydestä.
Kahdella värillä pursotus onnistuu tasaisesti, kun pursotuspussin sisälle pudottaa 2 eri värisellä massalla täytettyä pursotuspussia.
Tulipa taas huomattua, että vatkattavissa kermoissa on eroa. Itse luotan puolet Floravispiä ja puolet Florakuohua yhdistelmään ja vispikermallakin osaan jo pursottaa, mutta tämä Milbone vispi ei pienellä rahkajogurttilisällä ja vaniljakreemijauheella ainakaan yhteistyöhaluinen ollut.
Vaniljakreemijauhetta myydään marketeissa ja sitä voi käyttää 1 rkl / 2 dl kermaa - se tukevoittaa kermavaahdon. Jauhe lisätään vatkaamisen aikana - itse lisäsin vielä tomusokeria ja vanilliinisokeria. Tämä Sallisen jauhe ei sisällä aitoa vaniljaa, vaan esanssia, ja sen maku voi vaatia totuttelua.
Sallisen vaniljakreemijauhe on laktoositon ja paistonkestävä - siitä voi tehdä myös Dallaspullien täytettä (ohje pakkauksessa) tai sitä voi käyttää leivonnaisten koristeena tai kermavaahtoa sisältävän kakuntäytteen (diplomaattikreemi - Tarun taikakakut blogi) tukevoittajana. Sallisen jauhe ei sisällä liivatetta ja se on gluteeniton. Valmis kreemi kestää pakastuksen ja paiston. Valmistajia on muitakin ja esimerkiksi Milletti-merkkisessä tuotteessa on vaniljaa ja maku miedompi. Annostelu on erilainen, joten pakkausseloste kannattaa lukea.
Sokerimassakoristeet alkavat melko pian sulaa kermavaahdon päällä - liivateseoksen päällä ne sulavat tooosi nopeasti - asiaa auttaa, jos kuorruttaa koristeen pohkan suklaalla tai laittaa väliin ohuen suklaalaatan tai suklaa- tai piparirouhetta. Jos tarjottavat syödään heti, ei etenkään kermavaahdon kanssa ole huolta koristeiden säilyvyydestä.
Kahdella värillä pursotus onnistuu tasaisesti, kun pursotuspussin sisälle pudottaa 2 eri värisellä massalla täytettyä pursotuspussia.
Tulipa taas huomattua, että vatkattavissa kermoissa on eroa. Itse luotan puolet Floravispiä ja puolet Florakuohua yhdistelmään ja vispikermallakin osaan jo pursottaa, mutta tämä Milbone vispi ei pienellä rahkajogurttilisällä ja vaniljakreemijauheella ainakaan yhteistyöhaluinen ollut.
Vaniljakreemijauhetta myydään marketeissa ja sitä voi käyttää 1 rkl / 2 dl kermaa - se tukevoittaa kermavaahdon. Jauhe lisätään vatkaamisen aikana - itse lisäsin vielä tomusokeria ja vanilliinisokeria. Tämä Sallisen jauhe ei sisällä aitoa vaniljaa, vaan esanssia, ja sen maku voi vaatia totuttelua.
Sallisen vaniljakreemijauhe on laktoositon ja paistonkestävä - siitä voi tehdä myös Dallaspullien täytettä (ohje pakkauksessa) tai sitä voi käyttää leivonnaisten koristeena tai kermavaahtoa sisältävän kakuntäytteen (diplomaattikreemi - Tarun taikakakut blogi) tukevoittajana. Sallisen jauhe ei sisällä liivatetta ja se on gluteeniton. Valmis kreemi kestää pakastuksen ja paiston. Valmistajia on muitakin ja esimerkiksi Milletti-merkkisessä tuotteessa on vaniljaa ja maku miedompi. Annostelu on erilainen, joten pakkausseloste kannattaa lukea.
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: