Fantastiset sämpylät valmistuivat helposti muuttorytäkässä ja ei niitä turhaan ole kehuttu. Minua kiinnosti tuo hiivataikinan kertakohotus ja hyvin se onnistuikin. Pelkästään valkoisista vehnäjauhoista en toki sämpylöitä tee - pullaahan siitä tulisi. Niinpä korvasin osan jauhoista hiivaleipävehnäjauholla ja sämpyläjauhoilla. Suolan määrää toki vähensin rutkasti ja laitoin vielä taikinaan silputtuja yrttejä. Ihana tuoksu valtasi keittiön.
Reseptin löydät täältä.Fantastisen leivän resepti on alkujaan ruotsalaisen keittokirjailija Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirjasta.
Reseptin löydät täältä.Fantastisen leivän resepti on alkujaan ruotsalaisen keittokirjailija Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirjasta.
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: